>

سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 30 آذر 1404

  • 1403/07/30 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جهارمین نشست از سلسله نشست های عطار نیشابوری ( آغاز به سفر)

چهارمین جلسه از سلسله جلسات بررسی شعر عطار در مدیریت اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب برگزار شد در این نشست سلمانیان مدیر اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب به تحلیل داستان «مرغان عطار» و نمادهای آن پرداخت.

 

طبق روال یکشنبه ها چهارمین جلسه از سلسله جلسات بررسی شعر عطار در مدیریت اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب برگزار شد.

این نشست،با آغاز به سفر مرغان شروع شد و داستان «مرغان عطار» به عنوان بازتابی از جستجوی عمیق انسانی برای حقیقت و کمال مورد بررسی قرار گرفت. هدهد، به‌عنوان راهنما، دعوتی به عبور از مرزهای آشنا و مواجهه با ترس‌ها و موانع ارائه کرد.

شرکت‌کنندگان به تحلیل شخصیت‌های مختلف داستان پرداختند که هر یک نماد جنبه‌ای از وجود انسان‌ها هستند که در برابر تغییر و ناشناخته‌ها مقاومت می‌کنند.بحث‌های جلسه بر این محور متمرکز بود که چگونه بهانه‌هایی چون ترس از شکست و قضاوت دیگران می‌توانند ما را در دام عادات و روتین‌های روزمره نگه دارند.

این نشست به تشویق شرکت‌کنندگان برای حرکت به سوی ناشناخته‌ها و جستجوی سیمرغ وجود خویش پرداخته و دعوت به تفکر در مورد انتخاب‌های شخصی را مدنظر قرار داد.

در ادامه شرکت‌کنندگان به چالش‌های موجود در سفر به سوی کمال و حقیقت و تأثیر ترس‌ها و بهانه‌ها بر حرکت فردی پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار تبریز
  • کد خبر : 13381
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب