سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 10 تیر 1405

  • 1397/07/15 - 16:04
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نمایشگاه اسناد و عکس های مربوط به مبارزات انقلابی مردم سیستان و بلوچستان در محل موزه مردم شناسی

به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با همکاری مرکز زاهدان در چارچوب تفاهم نامه منعقده همکاری مشترک میان این دو نهاد فرهنگی، نمایشگاهی از اسناد و عکس های مربوط به مبارزات انقلابی مردم سیستان و بلوچستان در محل موزه مردم شناسی زاهدان برگزار نموده است.

 

در این نمایشگاه تعداد 50 قطعه عکس و سند به معرض نمایش گذاشته شده است؛ نمایشگاه مزبور تا پایان دهه فجر دایر می باشد. شایان ذکر است روزانه بیش از 200 نفر از موزه جنوب شرق دیدن می نمایند و همزمان از نمایشگاه اسناد نیز بازدید می کنند.

 

گفتنی است مرکز اسناد و کتابخانه ملی زهدان با همکاری واحد فرهنگی مسجد حضرت علی بن ابیطالب (ع) زاهدان، نمایشگاهی تحت عنوان «محرمانه های ساواک» نیز در ورودی مسجد برگزار نموده است. علاوه بر این نمایشگاه هایی در دادگستری، انجمن های دانش آموزی نیز برپا نموده است.

  • گروه خبری : اخبار سیستان و بلوچستان
  • کد خبر : 7277
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب