سال سرمایه‌گذاری برای تولید

تاریخ: 10 تیر 1405

  • 1397/07/15 - 14:59
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

استاد جفر خمامی زاده ، عضو هیئت مدیره کتابخانه ملی گیلان درگذشت

 

استاد جعفر خمامی زاده در سال 1299 در شهر رشت دیده به جهان گشود . از فعالیتهای آموزشی ایشان می توان به موارد ذیل اشاره نمود : در سال 1319 بنا بر تعهدی که به هنگام ورود به دانشسرا سپرده بود به کار معلمی در برخی از نقاط از جمله بندر انزلی و رشت مشغول گردید. پس از فارغ التحصیلی از دانشسرای عالی در سال 1330 برای انجام تعهد دبیری به رشت منتقل گردید و پس از دو سال تدریس در گروه فرهنگی آریا به عنوان عضو هیأت مدیره و سپس به ریاست دبیرستان ملی بوعلی سینا که این گروه بنیان نهاده بود طبق ابلاغ اداره کل فرهنگ استان برگزیده شد با تأسیس دبیرستان بازرگانی به ریاست آن مدرسه منصوب شد ولی پس از مدتی به نفع یکی از جوانان شایسته که از مدرسه عالی بازرگانی تهران فارغ التحصیل شده بود کناره گیری کرده و او را به جای خویش معرفی نمود. وی همچنین ریاست دبیرستان شهید بهشتی (شاپور رشت) را نیز عهده دار بودند.

 

از مشاغل و سمت های مورد تصدی ایشان می توان به : رئیس امور دانشجویان مدرسه عالی بازرگانی (اولین مدرسه عالی استان گیلان) - ریاست اداره پیکار با بیسوادی 1357- عضو هیأت مدیره کتابخانه ملی رشت - عضو هیأت امنا و نایب رئیس جمعیت نشر فرهنگ گیلان از سال 1382 - ریاست جمعیت نشر فرهنگ گیلان - عضو هیأت مدیره انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گیلان - عضو بنیاد فرهنگ گیلان اشاره نمود .

 

از مراکزی که ایشان بانی بنای آن گردیدند می توان به : احداث «خانه معلم» در رشت با همکاری جمعی از دوستان ایشان - احداث مدرسه ای 8 کلاسه با نام «مدرسه راهنمایی دخترانه پیوند مهر» در روستای دو بخشر شهرستان شفت اشاره نمود . ایشان مشوق آقای دکتر سید جعفر ابریشم چیان لنگرودی در ساختن دانشکده ای با حدود 7500 متر زیربنا در محوطه دانشگاه گیلان گردیدند دبیرستان فرهنگیان یکی از مراکزی است که جعفر خمامی زاده در تاسیس آن شرکت داشته و از بانیان آن به شمار می آید. این دبیرستان به همت فرهنگی های رشت و با هزینه شخصی کسانی همانند جعفر خمامی زاده بنا شده است.

 

لازم به توضیح است سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان افتخار داشته که در طول عمر پربار استاد جعفر خمامی زاده چندین ساعت مصاحبه تاریخ شفاهی با این چهره شاخص فرهنگ و ادب و پژوهش استان گیلان ضبط نموده و در آرشیو ملی گیلان ثبت نماید تا در آینده خاطرات ایشان از زوایای گوناگون تاریخ استان چراغ راه پژوهشگران در حوزه گیلان شناسی قرار گیرد .

 

  • گروه خبری : اخبار گیلان
  • کد خبر : 6176
کلمات کلیدی
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب