دانش متخصصان را برای ثبت تاریخ شفاهی در اختیار سازمان نظام پزشکی می گذاریم/ثبت لحظات کرونایی در آرشیو ملی
رییس اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از همکاری معنوی، تخصصی و اسنادی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با سازمان نظام پزشکی کشور در رویداد «کرونا روایت؛ ثبت لحظه های ماندگار» خبر داد و گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ضمن تایید این رویداد به لحاظ معنوی، آمادگی دارد دانش، تجربه و آموزش های لازم را در جهت تهیه، ثبت و ضبط تاریخ شفاهی در اختیار شورای سیاستگذاری سازمان نظام پزشکی قرار دهد.
پژوهش های ایرانشناسی و اسلامشناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در دنیا جایگاه مطلوبی دارد
رییس گروه پژوهشهای ایرانشناسی و اسلامشناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معتقد است که سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تنها متولی رصد و پژوهش درباره مطالعات ایرانشناسی و اسلامشناسی در جهان است و این سازمان جایگاه مطلوبی در کارنامه پژوهشهای ایرانشناسی و اسلامشناسی دارد.
تفاهم نامه سازمان اسناد و کتابخانه ملی با مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه امضا شد
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه به منظور همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی و ارتقای توانمندی های فی مابین تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
نگهداری نفیس ترین قرآن جهان اسلام در کتابخانه ملی
قرآن قزوینی یکی از شاهکارهای هنری حوزه تذهیب قرآن در دنیا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی نگهداری میشود.