Skip to Content
در راستای حمایت معنوی از آثار برگزیده چهاردهمین جشنواره ملّی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران؛

الگوی بهینه‌سازی فرآیند تشکیل علم‌گروه در حوزه سرطان بررسی می شود


تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۷/۱۸ - ۱۲:۲۴:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۷/۱۸ - ۱۲:۳۹:۲۲
الگوی بهینه‌سازی فرآیند تشکیل علم‌گروه در حوزه سرطان بررسی می شود
در سومین نشست از سلسله نشست‌های حمایت از آثار معنوی، رساله دکتری «ارائه الگوی بهینه‌سازی فرآیند تشکیل علم‌گروه در حوزه سرطان‌ها در ایران» بررسی می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، این نشست با هدف حمایت از آثار معنوی برگزیده در چهاردهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان، روز چهارشنبه 25 مهرماه 1403، ساعت 10 بصورت مجازی برگزار میشود.

آرزو غمگسار در این رساله دکتری که در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران انجام شده است، به دنبال شناسایی ابعاد و مولف‌های اثرگذار بر بهینه‌سازی فرایند تشکیل علم ـ گروه در حوزه سرطان در ایران و طراحی الگویی معتبر برای بهینه‌سازی فرایند تشکیل این علم ـ گروه ‌است.

علم ـ گروه‌ به رویکردی از همکاری پژوهشگران رشته‌های مختلف، که از تخصص و نقاط قوت متخصصان آموزش‌دیده در زمینه‌های مختلف برای حل چالش‌های علمی بهره می‌گیرند، اطلاق می‌شود. انتقال دانش از آزمایشگاه به بالین یا جامعه از طریق تحقیقات علم ـ گروه سرعت می‌یابد و نتایج حاصل از ساختارهای پیچیده،‌نو و دگرگون شده را ارتقا می‌بخشد.

این نشست علمی با حضور محمدکریم صابری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، علی‌حسین قاسمی، عضو هیئت علمی دانشگاه  علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بصورت مجازی در نشانی https://vc.nlai.ir/pajohesh برگزار خواهد شد.

صدیقه خانی، رئیس گروه فراهم‌آوری، واسپاری و آرشیو وب سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دبیری این نشست را برعهده دارد.

 

 
 

login