در جلسه ای با حضور مدیر اسناد و کتابخانه ملی استان یزد و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با مدیر مجموعه ی تالار یزد مطرح شد: گردشگری غذا در یزد و جهانی شدن آن باید با رویکرد نور آوری و ابداع غذاهای جدید باشد.


تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۱۴:۲۹:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۱۴:۳۱:۲۲
در جلسه ای با حضور مدیر اسناد و کتابخانه ملی استان یزد و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با مدیر مجموعه ی تالار یزد مطرح شد: گردشگری غذا در یزد و جهانی شدن آن باید با رویکرد نور آوری و ابداع غذاهای جدید باشد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان یزد در این نشست که با حضور سعید زارع مدیر اسناد و کتابخانه ملی استان یزد، سید محمد رستگاری مدیر کل میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی استان، پاکزاد رئیس فرهنگی اتاق اصناف استان و تنی چند از مسئولین با غلامعلی قهوه چی رئیس تالار یزد و محمد علی قهوه چی رئیس اتحادیه صنف چلوکبابی و هتلداران یزد برگزار گردید سعید زارع با بیان اینکه قرار است تا با تفاهم نامه منعقد شده با مجموعه ی تالار یزد به زودی تجربیات حاجی آشپز با موضوع روايت پنج دهه كارآفريني و تحول صنعت رستوران‌داري در يزد ثبت جهانی و ملی شود افزود: قطعاً کیفیت و برند حاجی قهوه چی در نوع خود در استان یزد شاخص بوده و باید هر اقدامی در راستای تقویت و شهرت آن انجا شود. در ادامه سید محمد رستگاری ضمن مهم دانستن صنعت توریست غذا در یزد ادامه داد: این مهم با ابداع غذاهای ابتکاری و جدید در یزد شدنی است.