حفظ میراث مکتوب «مجاهدت خاموش» است


تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۲۲:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۴۲:۲۲
حفظ میراث مکتوب «مجاهدت خاموش» است
معاون فرهنگی, اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در بازدید از مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور، احیای هویت ملی و حفظ میراث مکتوب کشور و ثبت سندهای تاریخی را مجاهدت خاموش خواند و بر ضرورت بهرمندی از تجربه‌های پیشینیان برای تحلیل دقیق وضع موجود و پیشرفت و توسعه کشور تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری امروز در بازدید از مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور با اشاره به اهمیت و تاثیر فعالیت‌های فرهنگی در جامعه اظهار کرد: رسالت سازمان اسناد و  کتابخانه ملی در حفاظت و نگهداشت اسناد، عکس‌ها، نقشه ها و کتاب‌های مختلف بی بدیل است و هویت ملی و دینی ما در گرو توجه و پاسداشت گنجینه‌های ارزشمند تاریخی است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه خود من هم اگر روزی اقتضا کند، دوست دارم عضو افتخاری مجموعه شما باشم و به کار ثبت هویت و تاریخ بپردازم، افزود: فعالیت در راستای تثبیت، اشاعه و احیای «هویت» نوعی مجاهدت خاموش است ؛ همانند فعالیت سربازان گمنام امام زمان (عج) که گرچه دیگران از کارتان مطلع نیستند اما فعالیت شما موثر و ماندگار است.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: توجه به تاریخ شفاهی برای ثبت در تاریخ ضرورت دارد تا تجربه‌های انباشته در سینه بزرگان انقلاب و خاطره‌های خدمتگزاران به مردم در عرصه‌های مختلف جمع‌آوری و برای آیندگان ماندگار شود که اگر تاریخ شفاهی گذشتگان به درستی و صادقانه روایت و حفظ شود تاریخ ما کامل می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین عسگری همچنین در دیدار با کارکنان سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور در مشهد به بیان خاطراتی از مرحوم علامه عطاردی و نیز حضورش در دوران دفاع مقدس و آستان‌قدس رضوی و برخی وقایع مهم تاریخ مشهد و خراسان رضوی، پرداخت و گفت: پیش از انقلاب و در سن نوجوانی که در قوچان سیل آمد توفیق آشنایی با رهبر معظم انقلاب را پیدا کردم و از همان زمان تا به امروز توفیق همراهی ایشان را دارم.
مجتبی محمودی مهماندوست، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از روند فعالیت‌ها پرداخت و خواستار تسریع در تخصیص بودجه مدنظر استانی برای تکمیل ساختمان این مرکز در مشهد شد.